Поділитись:

Повідомили, як розпочнеться навчання у студентів СНУ

П'ятниця, 28 серпня 2020, 19:03
Повідомили, як розпочнеться навчання у студентів СНУ

У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки з 1 вересня навчання відбуватиметься у звичному режимі для всіх студентів, окрім першокурсників.

Про це під час засідання вченої ради повідомив проректор з навчальної роботи та рекрутації Юрій Громик, – повідомляється на сайті вишу.

«Цього року нам судилося починати навчальний рік за дуже непростих умов. Тішить те, що маємо втішні показники за рядом спеціальностей – виконані максимально обсяги державного замовлення. Університет отримав 669 рекомендацій зарахування на бюджет на денну форму і 23 на заочну. Усього на базі повної середньої освіти маємо 692 рекомендації до зарахування на бюджет і це на 100 осіб більше, ніж минулого року», – повідомив Юрій Громик.

Також він додав, що особливістю початку навчального року є те, що процес відбувається в умовах певних карантинних обмежень. Попри це, ректор підписав наказ, зя яким з 1 вересня в університеті розпочинається повноцінне навчання для студентів 2, 3 та 4 курсів.

«Ми просили деканів та заступників деканів з 1 вересня максимально використати початок навчального року і відпрацювати зі студентами максимальну кількість годин аудиторної роботи. У зв’язку із тим, що студенти 1-го курсу почнуть навчання 15 вересня, то ми змушені для них запровадити шестиденний навчальний тиждень. Сподіваємось на розуміння з боку студентів та викладачів", – зазначив проректор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів