В Ківерцях відкрили зал змішаних єдиноборств ММА «Воїн»

Понеділок, 24 серпня 2020, 19:50

У День Незалежності в Ківерцях відкрили зал змішаних єдиноборств ММА «Воїн».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці спортивного клубу.

Ініціювала відкриття спортзалу громадська організація «Молодіжний альянс» за підтримки Федерації ММА України у Волинській області та особисто її президента Михайла Смолки.

«Ми презентуємо проєкт, над яким працювали два роки. Цей проєкт – соціальний, на ньому ніхто не зароблятиме – він для молоді, для дітей. Ми дуже хотіли, аби в нашому залі функціонував найкращий клуб Волинської області, України – СК «Воїн», - сказав голова «Молодіжного альянсу» Дмитро Хмілевський.

Тому відтепер у Ківерцях за адресою вулиця Грушевського, 26 працюватиме зал змішаних єдиноборств ММА.

До слова, загальна площа залу - 536 квадратних метрів, у планах ще тир та тренажери для пауерліфтингу.

Головним тренером новоствореного залу змішаних єдиноборств буде «воїн», майстер спорту з ММА, чемпіон України з ММА серед молоді, призер Європи з ММА, чемпіон України з бойового самбо Олексій Бондаренко.

«Кожне відкриття залу – це важка справа, тому ми дякуємо усім, хто допомагав Дмитрові Хмілевському у цьому. За шість років існування клубу «Воїн» ми підготували не одного чемпіона України, Європи, майстрів спорту: Олексія Бондаренка, Солтана Велієва, Максима Бухалюка, маємо чемпіона світу з ММА Ярослава Новосада! Сміливо приводьте своїх дітей і ми зробимо із них чемпіонів», - сказав головний тренер СК «Воїн» Андрій Зінчук.

«Наші тренери – дипломовані, мають величезний досвід роботи, маємо хорошу спонсорську групу, яка розвиває клуб не один рік. А хлопці, які шість років тому прийшли вперше до нас на тренування, вже зараз стають студентами вузів, поліцейської академії…», - розповів директор СК «Воїн» Дмитро Василенко.

На відкриття залу змішаних єдиноборств завітав міський голова Ківерців Володимир Жгутов.

«Символічно, що у День Незалежності відкривається спортивний клуб, бо ми вже який рік виборюємо свою незалежність. Дітей забирають з вулиці, діти будуть займатися спортом, виховувати не лише фізичний дух, а й дух свободи, мудрості та перемоги», - сказав Володимир Жгутов.

Після урочистого відкриття кращі спортсмени «Воїна» продемонстрували свої бойові навики та прийоми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: