Поділитись:

Луцьком промчав велопробіг у вишиванках (фото)

Понеділок, 24 серпня 2020, 19:03
Луцьком промчав велопробіг у вишиванках (фото)

У Луцьку до 29-ї річниці Незалежності України влаштували велопробіг. Одна з умов участі в заїзді – вишиванка або державна символіка на одязі чи велосипеді.

Про це розповіла Суспільному представниця центру національно-патріотичного виховання Ганна Білоус. Долучитися до велопробігу міг кожен охочий, незалежно від віку. Протяжність маршруту – 10 кілометрів містом.

"Перед початком нарахували понад 100 учасників. Різниця між марафоном і велопробігом у тому, що люди будуть тримати дистанцію. Мета – популяризація здорового способу життя і виховання патріотизму", – розповіла Ганна Білоус.

Торік до святкового велопробігу долучилося 120 лучан. Цього року через карантин організатори обмежили кількість учасників.

Луцьком промчав велопробіг у вишиванках (фото)Луцьком промчав велопробіг у вишиванках (фото)Луцьком промчав велопробіг у вишиванках (фото)Луцьком промчав велопробіг у вишиванках (фото)Луцьком промчав велопробіг у вишиванках (фото)

"Їх має бути не більш як 120. З цього приводу ми говорили з поліцією, яка буде супроводжувати колону, вони сказали, що у випадку скупчення вони допоможуть розтягнутися у довшу колону", – розповів Суспільному начальник Центр національно-патріотичного виховання Олексій Мельник.

Учасники на велосипедах стартували від пам'ятника Лесі Українки. Проїхали проспектом Волі, вулицею Рівненською, проспектом Відродження, Молоді, вулицею Соборності. За годину повернулися на старт.

Під час усього заїзду учасників супроводжувала карета швидкої допомоги та правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів