Поділитись:

Андрій Покровський привітав лучан з Днем Незалежності України

Понеділок, 24 серпня 2020, 09:15
Андрій Покровський привітав лучан з Днем Незалежності України

День Незалежності – це не просто чергове державне свято та доречний вихідний наприкінці літа. Це день, коли ми особливо задумуємося про долю держави та громади, в якій ми живемо. Цього року ми особливо усвідомлюємо та цінуємо нашу незалежність, коли дивимося на сусідів-білорусів.

Про це розповів засновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" та депутат Луцької міської ради Андрій Покровський у своєму вітанні з Днем Незалежності України.

Засновник "СВІДОМИХ" вважає, що бути господарями на своїй землі, розвивати своє рідне місто, працювати разом з людьми, які шанують себе та бути вільними у своїй державі – це особливе відчуття. Але про це ми задумуємося лише в часи небезпеки, тоді й народжуються справжні герої.

"У різні періоди нашої незалежності ми переживаємо різні виклики та загрози. Ці виклики народжують справжніх героїв. Останні 6 років наші воїни борються за нашу незалежність та цілісність на Сході України, майже весь рік наші лікарі рятують нас від пандемії, усі українці долають економічні труднощі через це. Маємо подякувати нашим героям сьогодні і вклонитися їм за нашу безпеку та здоров’я", - пише Покровський.

Символічним політик вважає те, що сьогодні свій день народження святкував покійний мер Луцька Микола Романюк. На думку Покровського, для Миколи Ярославовича Луцьк став сенсом життя, тому маємо згадати його і подякувати за місто, в якому нам зараз затишно і комфортно.

"Я вірю, що важкі часи минуть, ми не втомимося захищати свою державу та розвивати наш рідний Луцьк. Цього року лучани нарешті оберуть міського голову та нову міську раду і я впевнений, що це будуть патріоти нашого міста, які робитимуть його успішним, а лучан щасливими. У День Незалежності бажаю кожному з вас віри у власні сили, міцного здоров’я, достатку, миру, безпеки і щастя у рідному місті", - резюмує засновник "СВІДОМИХ".

Андрій Покровський привітав лучан з Днем Незалежності України 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2024
09:53
16 грудня 2023
16:08
06 грудня 2023
24 серпня 2023
17:21
23 серпня 2023
22 серпня 2023
10 серпня 2023