Поділитись:

Представники СБУ Волині «взяли» друге місце на змаганнях з тактичної стрільби

П'ятниця, 21 серпня 2020, 15:05
Представники СБУ Волині «взяли» друге місце на змаганнях з тактичної стрільби

Голова Служби безпеки України Іван Баканов привітав учасників і нагородив переможців змагань з тактичної стрільби «Кубок Центру спеціальних операцій «А» – 2020».

У турнірі серед підрозділів спеціального призначення взяли участь 30 команд, зокрема з СБУ, НАБУ, УДО, Прикордонної служби тощо, – повідомили на сторінці СБУ у фейсбуці. 

«Ваш досвід – унікальний. І ви вкотре довели свій професіоналізм та здатність чітко виконувати бойові завдання. Принцип «хочеш миру, готуйся до війни» ще ніхто не скасовував. Звісно, хотілося б, щоб ви застосовували професійні навики лише на полігоні, але сьогодні ми боронимо українську землю. Тож ваші вміння дуже важливі для країни», – зазначив голова СБУ

Баканов наголосив, що щорічний турнір присвячений пам’яті співробітників ЦСО «А», які загинули під час виконання бойових завдань. 

Представники СБУ Волині «взяли» друге місце на змаганнях з тактичної стрільбиПредставники СБУ Волині «взяли» друге місце на змаганнях з тактичної стрільбиПредставники СБУ Волині «взяли» друге місце на змаганнях з тактичної стрільбиПредставники СБУ Волині «взяли» друге місце на змаганнях з тактичної стрільби

Цьогоріч турнір відбувався протягом 18-20 серпня на базі стрільбища ЦСО «А».

Переможцем командних змагань стали представники першого управління ЦСО «А», друге місце посіли співробітники Волинського обласного управління, а третє – Хмельницького обласного управління ЦСО «А».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів