Поділитись:

На Волині з будинку для дітей-сиріт викрали метал

П'ятниця, 14 серпня 2020, 18:14

Працівники Ківерцівського відділу поліції розкрили крадіжку металу з приміщення, яке перебуває у власності Дідичівської сільської ради. 

Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП у Волинскій області. 

Про крадіжку в будинку, який перебуває у власності сільської ради й призначений для дітей-сиріт, вчора до поліції повідомив сільський голова села Дідичі. Він помітив її зранку й відразу звернувся до правоохоронців. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка оглянула будівлю й виявила, що крадій незаконно проник до приміщення через вікно й поцупив звідти метал на близько одну тисячу гривень. 

Поліцейські розпочали розшукові роботи, опитали ймовірних свідків, а метал виявили у пункті прийому металобрухту. Власник пункту прийому розповів, що залізо йому збув візуально знайомий житель сусіднього села. За зовнішніми ознаками поліцейським вдалося виявити зловмисника у селі Дубище. Це 32-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловік у вчиненні крадіжки зізнався. 

До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, яка поєднана з проникненням у приміщення. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів