Поділитись:

Крадій велосипеда на Волині потрапив на камеру поліцейських

Середа, 12 серпня 2020, 14:45
Крадій велосипеда на Волині потрапив на камеру поліцейських

У Горохові вдалося швидко розкрити крадіжку велосипеда завдяки новим камерам зовнішнього спостереження.

Про це інформує пресслужба поліції Волині. 

Станом на середину серпня 2020 року у Горохівському районі функціонують уже 18 камер зовнішнього спостереження, дві з яких «розумні», тобто спрямовані не тільки для огляду місцевих трас, а для розпізнавання номерних знаків транспортних засобів, які в’їжджають на територію району.

Нещодавно завдяки можливостям камер, поліцейські оперативно встановили крадія дитячого велосипеда.

«Камери все зафіксували, зловмисника відразу впізнали, оскільки це місцевий житель, і він неодноразово потрапляв в коло зору правоохоронців. Злочин розкрили дуже швидко, а кримінальне провадження вже скеровано до суду», - розповідає очільник Горохівської поліції Андрій Литвин. Він додає, що вдається також моніторити транспортні засоби, які перебувають в орієнтуваннях, спостерігати за дотриманням правил дорожнього руху. Інколи траплялося й таке, що камери фіксували дорожньо-транспортні пригоди, а відео допомагало виявити винуватців.

Місцева влада у Горохові каже, що камер ще недостатньо, тому планують забезпечити відеонагляд «розумними» камерами зі всіх в’їздів. Незабаром також камери встановлять у селі Журавники Горохівського району. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024