Поділитись:

У Луцьку вдруге за місяць вкрали пластикову табличку

Вівторок, 11 серпня 2020, 13:10
У Луцьку вдруге за місяць вкрали пластикову  табличку

У Луцьку вже вдруге крадуть звичайну пластикову інформаційну табличку біля найдовшого будинку. 

Про це розповіла очільниця управління туризму і промоції Луцької міськради Катерина Мойсіюк

За її словами, лише на початку липня у місті нарешті встановили таблицю з інформацією про найдовший будинок. В середині липня таблиця зникла разом із ніжками, до яких була прикручена. В управлінні викликала поліцію, і поки їздили з місця події у відділок, а потім назад, таблиця дивним чином з'явилась поряд із місцем, де стояла.

"Ми нарікали на підрядника, на те, що було погано забетоновано. Встановили ще раз. І ось. Ніжки таблиці лишились, а таблицю відкрутили! Навіщо? У мене складається враження, що у Луцьку з'явився шкідник, який цілеспрямовано нищить, те, що ми робимо в рамках Програми розвитку туризму", – говорить чиновниця.

До слова, встановлення таблиці обійшлося місту в 3 тисячі гривень. Тепер ці гроші знову доведеться виділяти із міського бюджету. 

У Луцьку вдруге за місяць вкрали пластикову  табличку

Випадки крадіжок об'єктів із туристичної сфери у Луцьку не рідкість. Так, лучани поцупили із вулиць рідного міста дві скульптури кликунів. Їх виготовлення і встановлення обходиться в середньому у 25 тисяч гривень.  Однак, це – гроші в основному за роботу, а не матеріал. Шкода, що люди цього не розуміють. 

Як і в питанні з кликунами, управління туризму налаштоване рішуче: якщо будуть гроші – встановлять знову. 

"Ми ж її знову встановимо. Ми невтомні. Просто так нудно робити одне і те ж, коли можна спрямовувати свої особисті сили і час, а також фінансові ресурси на нові цікаві проекти", – каже Катерина Мойсіюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів