Поділитись:

У Києві спалили «теслу», на якій їздив Зеленський

Вівторок, 11 серпня 2020, 11:40
У Києві спалили «теслу», на якій їздив Зеленський

Колишньому голові Офісу Президента Андрію Богдану вночі спалили автомобіль Tesla.

Про це Українській правді підтвердив сам Богдан. 

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом підпалу автомобіля.  Близько 3-ї години ночі до поліції надійшло повідомлення про загоряння автомобіля "тесла" на вулиці Юності у Дніпровському районі. На місце події виїхали рятувальники, слідчо-оперативна група та представники профільних служб поліції Києва.

Вогнем пошкоджено три транспортні засоби: "Тесла" і дві припарковані поруч автівки "Мазда" і "Хонда", які належать місцевим мешканцям.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Слідчі призначать необхідні експертизи у кримінальному провадженні за фактом умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу. Правоохоронці встановлюють обставини підпалу авто та причетних до правопорушення осіб.

Як пише zaxid.net, колишній голова Офісу Президента Андрій Богдан володів електричним кросовером Tesla Model X, який він купив ще в 2016 році. Раніше цей автомобіль став відомим завдяки тому, що на ньому їздив президент Володимир Зеленський. Він позичав у Богдана електромобіль для зйомок своїх відеороликів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів