Поділитись:

Вийти, але не зайти: поїзди таки зупинятимуться у «червоній» зоні

Вівторок, 04 серпня 2020, 16:10
Вийти, але не зайти: поїзди таки зупинятимуться у «червоній» зоні

Пасажирські поїзди будуть зупинятись у "червоній" зоні для висадки пасажирів.

Про це у ефірі Громадського радіо заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Криклій каже, що коли потяг наближається до червоної зони і висадки-посадки пасажирів не буде, то потрібно попереджати заздалегідь.

«Мені здається треба було повідомити людей як буде курсувати потяг заздалегідь. Наразі ми звернулись до уряду, щоб можна було висадку забезпечити, тому що тут питання у тому, щоб мобільність коронавірусу не розповсюджувалась, зрозуміло, що висадку зробити це не проблема. Людина може вийти з потягу , але назад уже не зайде, і зрозуміло, що підсідати на зупинці у Тернополі вже не буде. Зараз ми підходимо до цієї логіки і я сподіваюсь, що завтра на уряді такі зміни до постанов зроблять», – каже Криклій.

Нагадаємо, що райони та міста Волині потрапили у різні зони за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19. Луцьк за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19 потрапив до червоної зони. Тут відповідно до умов уряду забороняється робота громадського транспорту, відвідування закладів освіти, діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів.

Однак у Луцькій міській раді заявили, що мерія не буде приймати жодних рішень щодо зупинки транспорту або закриття будь-яких закладів у зв‘язку з вищевказаним незрозумілим рішенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів