Поділитись:

Чи працює Луцький вокзал в умовах посиленого карантину

Вівторок, 04 серпня 2020, 06:04
Чи працює Луцький вокзал в умовах посиленого карантину

Через посилення карантину, продаж квитків та зупинки потягів далнкого сполучення у Луцьку скасували.

Про це інформує Суспільне.

Після рішення Державної комісії ТЕБ та НС, що Луцьк відноситься до "червоної" епідеміологічної зони на Луцькому вокзалі отримали термінову телеграму. У ній було вказано, що з 3-го серпня станція Луцьк – технічна зупинка, посадки і висадки немає.

"Це конфліктна ситуація. Якби люди почали зараз поїзд розвалювати – хто б що робив? Вони б приїхали з Києва? Наробили якоїсь єрунди, а розхльобувати нам тут на місці", - каже черговий по вокзалу.

Пасажирка Марія Стаднік розповіла, що з Луцька їде до Новоолексіївки. Від працівників вокзала дізналася, що посадки не буде.

"Що мені робити, як? Хто мені поверне гроші? Я зібралася в Новоолексіївку", - каже жінка.

Кореспонденти Суспільного намагалися отримати коментарі у начальника одного із потягів, який прибув на станцію, але пасажирів не впускав. Спілкуватися з журналістами чоловік відмовився.

Нагадаємо, сьогодні через посилення карантину в Луцьку у рейс не вийшло 70 маршруток. Двоє перевізників дослухалися до застереження поліції про роботу транспорту в "червоній" зоні.

Що відомо

  • 31 липня державна комісія з ТЕБ та НС віднесла Луцьк до "червоної" епідеміологічної зони. З 3 серпня Луцькрада мала б зачинити ДНЗ, ресторани і припинити рух громадського транспорту. Два волинські райони опинилися у "помаранчевій" зоні, ще п'ять у "жовтій".
  • Луцькрада та облрада виступили проти рішення Державної комісії.
  • На рішення комісії вже відреагувала Укрзалізниця. З 3-го серпня з у зв’язку із посиленням карантину тимчасово скасовуються зупинки поїздів далекого сполучення у Луцьку та Тернополі, який теж потрапив до "червоної" зони.
  • Укрзалізниця закрила продаж квитків до Луцька та Тернополя, тому що міста зарахували до "червоної зони".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів