Поділитись:

Міськрада не прийматиме жодних рішень щодо зупинки транспорту

П'ятниця, 31 липня 2020, 20:37

Державною комісією ТЕБ та НС (орган з не зовсім зрозумілим правовим статусом) без будь-яких особливих причин віднесено наше місто Луцьк з 3 серпня до «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Справжні мотиви такого рішення не зрозумулі, адже в останній час щодо статистики захворюваності COVID-19 в місті нічого не змінилось.

Про це повідомляє Ігор Поліщук на своїй фейсбук-сторінці.

«Червоний» рівень означає, що має бути зупинений громадський транспорт, зачинені дитячі садки, заклади громадського харчування, готелі та ін., що в свою чергу призведе до відсутності роботи й засобів для прожиття у тисяч лучан та ще більші недонадходження до міського бюджету, окрім цього - величезні незручності для десятків тисяч лучан.

Недолугі, невчасні та непрофесійні рішення щодо протидії коронавірусу й так довели країну до економічного колапсу, знищили сотні тисяч робочих місць та значно погіршили рівень життя українців та рівень економічної активності в країні.

"Повідомляємо, що Луцька міська рада не буде приймати жодних рішень щодо зупинки транспорту або закриття будь-яких закладів у зв‘язку з вищевказаним незрозумілим рішенням. Якщо центральна влада хоче працювати по закону - нехай вводить надзвичайний стан та лише тоді зупиняє транспорт, закриває заклади та приймає інші обмеження", - каже радник міського голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів