Поділитись:

Тотального карантину в Луцьку не видно: транспорт працює, але не весь (ФОТО, ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

Понеділок, 03 серпня 2020, 08:19

Сьогодні, 3 серпня, у Луцьку громадський транспорт працює. На дороги виїхали маршрутні таксі, тролейбуси, курсують через місто і приміські маршрутки.

Однак, курсує не весь транспорт. Як повідомили "Конкуренту" в управлінні транспорту та зв'язку на маршрути вийшли всі троблейбуси. А також маршрутки за маршрутами 26, 28, 31, 32, 23 та два автобуси 24. Частина маршрутів не вийшла, оскіільки побоюються штрафів від поліції за недотримання норм карантину.

У патрульній поліції Волинської області зазначили, що поки що нікого не штрафують за порушення карантину, а проводять профілактичні бесіди. Також нагадаємо, що сьогодні відбудеться сесія міської ради, де це питання будуть ухвалювати на місцевому рівні.

Нагадаємо, що райони та міста Волині потрапили у різні зони за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19. Луцьк за рівнем поширення епідемічної небезпеки COVID-19 потрапив до червоної зони. Тут відповідно до умов уряду забороняється робота громадського транспорту, відвідування закладів освіти, діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів.

Однак у Луцькій міській раді заявили, що мерія не буде приймати жодних рішень щодо зупинки транспорту або закриття будь-яких закладів у зв‘язку з вищевказаним незрозумілим рішенням.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів