Поділитись:

Голова Волинської ОДА нагадав, що 1 вересня може початися не в школах

Субота, 01 серпня 2020, 12:15

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко, коментуючи ситуацію із карантинними обмеженнями, закликав волинян дотримуватися маскового режиму, соціальної дистанції та користуватися антисептиками.

Водночас, він нагадав, що:

“Пам’ятаймо, що наближається початок нового навчального року. Ми уже спробували навчати наших дітей дистанційно і дуже хочемо, аби з 1 вересня вони сіли за шкільні парти, а не за комп’ютери вдома. Однак, якщо епідеміологічна ситуація не буде відповідати вимогам МОЗ, освітні заклади будуть змушені закрити на карантин”

Нагадаємо, що Волинь потрапила до регіонів, де з 1 серпня вводяться суттєві карантинні обмеження, зокрема, й у Луцьку. Однак місцева влада вже висловила незгоду із таким рішенням уряду.

“Розумію, що багато хто з вас уже стомився від необхідності постійного контролю за своїми діями та часто забуває одягнути маску чи обробити руки антисептиком. Але нам треба вчитися з цим жити, адаптовуватися до нових вимог та робити усе від нас залежне, аби ситуація залишалася контрольованою, а вірус не поширювався ще більше.

Тому звертаюся до кожного волинянина: не забуваймо одягати маски в публічних місцях і транспорті, користуватись антисептиками та дотримуватись соціальної дистанції. Дотримуймося цих правил під час богослужінь, масових заходів, перебуваючи в кінотеатрі, на відпочинку чи в закладах громадського харчування”, - цитуємо Погуляйка.

Він додав, що ухвалюючи рішення, “уряд шукає баланс між карантинними заходами і забезпеченням комфортного життя громадян”.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів