Поділитись:

"Не варто заради збереження власної совісті впроваджувати безглузді рішення", - Шкітер про карантин у Луцьку

П'ятниця, 31 липня 2020, 22:14

Тарас Шкітер, співзасновник Громадянського Руху "Свідомі", заявив, що повний карантин у Луцьку – безглузде рішення, адже лучани не будуть дотримуватися обмежень.

Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

Нагадаємо, у зв'язку з тим, що Луцьк віднесли до червоної зони, Кабінет Міністрів з 3 серпня хоче заборонити в обласному центрі:

- роботу громадського транспорту;

- відвідування закладів освіти;

- діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів.

"Це абсолютно неприпустимо! Економіка нашого міста буде вщент зруйнована. Ми не можемо сидіти вдома і чекати, доки винайдуть вакцину від COVID-19, адже очікування призведе до незворотніх наслідків, тотальної бідності і збільшення рівня вуличної злочинності, що зростає відповідно до падіння рівня життя населення щодня!", – йдеться у дописі.

За словами Тараса Шкітера, впровадження карантину у квітні-травні призвело до знищення малого бізнесу, тоді як у мережі гіпермаркетів «Епіцентр», власники якої мільйонери, навпаки – зросли продажі.

"Щодня, спілкуючись з лучанами на вулиці, практично переконаний, що ніхто не буде дотримуватись цих обмежень! Не варто заради збереження власної совісті впроваджувати безглузді рішення!", – наголошує він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів