Поділитись:

Власники луцьких ресторанів не збираються закривати заклади

Неділя, 02 серпня 2020, 23:00
Власники луцьких ресторанів не збираються закривати заклади

Фото ілюстративне

Луцькі бізнесмени не збираються закривати заклади громадського харчування, що передбачено "червоною" епідеміологічною зоною, до якої потрапив Луцьк.

Про це йдеться у зверненні суб'єктів господарювання міста Луцька до Управління патрульної поліції у Волинській області, яке підписали більшість луцьких бізнесменів. Фото звернення з підписами розмістили у фейсбуці.

Як повідомили підприємці, сьогодні, 2 серпня, у заклади громадського харчування міста Луцька почали надходити попередження від патрульної поліції про вимогу припинити роботу закладів від завтра, 3 серпня. Також вони зазначили, що ці попередження були без вихідних даних, реєстраційних номерів та підпису, а згадані вимоги порушують норми Конституції України, зокрема, статтю 42, яка гарантує свободу підприємницької діяльності.

Бізнесмени також нагадали, що відповідно до Закону України "Про правовий режим надзвичайного стану" у випадку пандемій обмеження господарської діяльності можливе, якщо було оголошено про надзвичайний стан. Однак, йдеться у зверненні, станом на 2 серпня надзвичайний стан на території міста Луцьк не проголошено, а, отже, припиняти роботу закладів громадського харчування їх власники не планують.

Власники луцьких ресторанів не збираються закривати закладиВласники луцьких ресторанів не збираються закривати закладиВласники луцьких ресторанів не збираються закривати закладиВласники луцьких ресторанів не збираються закривати закладиВласники луцьких ресторанів не збираються закривати заклади

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів