Поділитись:

"Кольоровий" карантин переніс луцькі чемпіонати

Субота, 01 серпня 2020, 17:33
«Кольоровий» карантин переніс луцькі чемпіонати

На позачерговому засіданні виконавчого комітету Легкої атлетики України увечері 31 липня ухвалили рішення про перенеcення чемпіонату України серед юніорів на 12-13 серпня і командного чемпіонату України і чемпіонату України з бігу на 10 000 м на 15-16 серпня.

Підставою для такого рішення стало встановлення Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій нових рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2З. Про це повідомляє сторінка ФЛАУ у Волинській області.

Згідно з ними місто Луцьк на наступний тиждень (3-9 серпня) було віднесено до «червоної зони», найгірша епідеміологічна ситуація. Це означає, що в даний період в Луцьку діятимуть жорсткі карантинні обмеження, які унеможливлюють проведення в місті 5-6 серпня чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів та 8-9 серпня командного чемпіонату України з легкої атлетики та чемпіонату України з бігу на 10000 метрів.

Виконавчий комітет вирішив не скасовувати чемпіонати. Це крок назустріч атлетам, які тренувалися і готувалися до них.

Тим часом у Луцькій міськраді заявили, що не виконуватимуть рішення урядової комісії щодо жорсткого карантину.

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій нових рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2З, найближчим часом буде проводити подібні засідання щотижня, у п’ятницю, у першій половині дня і переглядатиме рівні епідеміологічної небезпеки.

У ФЛАУ обіцяють оперативно реагувати на такі рішення. Наступної п’ятниці (7 серпня) у першій половині дня, відразу після оголошення результатів засідання Державної комісії, ФЛАУ повідомить про можливі зміни в календарі змагань.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів