Поділитись:

На волинському ринку порушують карантин

П'ятниця, 31 липня 2020, 00:15

На Центральному ринку у Нововолинську порушують умови карантину.

Про це інформує  Суспільне.

Держпродспоживслужба вже перевірила дотримання протиепідемічних вимог. Порушень не зафіксували.

Зі слів економістки ринку Ірини Кикоть, щодня покупці порушують правила карантину, зокрема знімають захистні маски на території ринку та у магазинах. Впливу на таких покупців адміністрація ринку не може.

«Я не можу за кожною людиною стояти, методів впливу немає, ми не можемо їх штрафувати», - каже економістка.

Нині продовольчий ринок інспектували працівники Держпродспоживслужби. Кажуть, що порушень не виявили. Інспектувати непродовольчий ринок на наявність у продавців і покупців масок не мали повноважень.

Ринок у Нововолинську працює щочетверга й у вихідні дні. На входах стоять працівники та нагадують про масковий режим. На ринку знімальна група Суспільного зустріла продавців й покупців, які знімають маски з обличчя. Більшість з опитаних нововолинців кажуть: у масці важко дихати.

Під час рейду перевірили і супермаркет. Порушень теж не виявили, - кажуть в управлінні Держпродспоживслужби. Загалом, за час карантину, наклали 37 штрафів.

«Склали більше 300 актів, видали 3 приписи на ринок, за весь період на ринок і працівників 5 штрафів, на заклади торгівлі і харчування – 32 штрафи», - каже Ярослав Лешко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів