Поділитись:

Фільм "Земляни" в ТОПі пошуків: про що кінострічка (відео)

Середа, 22 липня 2020, 00:40
Фільм «Земляни» в ТОПі пошуків: про що кінострічка (відео)

Фільм «Земляни» 2005 року, про який терорист вимагав від Зеленського записати відеозвернення до українців, вийшов у ТОП на ютюбі.

Після того, як президент Володимир Зеленський записав відеозвернення, в якому сказав дивитися фільм «Земляни» 2005 року, користувачі активно гуглять назву кінострічки.

Фільм «Земляни» в ТОПі пошуків: про що кінострічка (відео)

Пізніше Зеленський видалив відео зі своєї сторінки у фейсбуці. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, що думає про фільм "Земляни".

Про що фільм

"Земляни" – документальний фільм 2005 року про проблему експлуатації тварин людьми для одомашнювання, розваг, наукових досліджень або ж для виробництва одягу і їжі. Режисером фільму виступив зоозахисник Шон Монсон, закадровий текст прочитаний Хоакіном Феніксом, продюсеркою виступила акторка Меггі К'ю, а музикант Мобі став автором саундтрека. Кожен із них є веган-активістом.

Фільм піднімає теми расизму, сексизму, видової дискримінації та прав тварин, демонструючи кадри, отримані за допомогою прихованої камери із зоомагазинів, «цуценячих ферм», притулків для бездомних тварин, птахофабрик, місць вичинки та продажу шкіри та хутра, спортивних і розважальних заходів і дослідницьких лабораторій.

Нагадаємо: 21 липня поліція Волині отримала повідомлення від терориста, який заявив, що взяв у заручники людей на Театральному майдані міста.  Центр Луцька перекритий і для людей, і для автомобілів. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко прокоментував захоплення заручників у центрі Луцька. Також він назвав ім'я зловмисника. ІА «Конкурент» знайшло сторінку терориста в твітері. Зокрема, там він опублікував вимоги, а раніше публікував відео. Відомо також, що він викинув одну гранату – її вдалося знешкодити вибухотехнікам. 

Згодом на події відреагував Президент України Володимир Зеленський. Він заявив, що взяв ситуацію під особистий контроль.  СБУ розпочала кримінальне провадження щодо захоплення заручників у Луцьку за статтею терористичний акт.

Як відомо, готувався до операції заздалегідь. У Харкові затримали його спільника. Арсен Аваков зазначив, що це неврівноважена людина. Чоловік сформував власне уявлення справедливості, вигадав помсту світові.

Спочатку терорист звільнив трьох заручниківПісля діалогу з правоохоронцями чоловік вийшов з автобуса і здався

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024