Поділитись:

У Володимирі молодь шукає спонсорів для будівництва скейт-парку (відео)

Вівторок, 21 липня 2020, 05:35
У Володимирі молодь шукає спонсорів для будівництва скейт-парку (відео)

Фото ілюстративне

Про необхідність створення у Володимирі-Волинському осередку, де б молодь могла активно проводити час, говорять вже давно. Щоправда, до сьогоднішнього дня далі розмов діло не зайшло. Тому юні активні мешканці міста вирішили взяти ситуацію у свої руки.

У студії БУГу представники ініціативної групи з об’єднання друзів “44700” Олександр Чишій, Максим Антонюк та Валентин Любежанін розповіли про своє захоплення прогресивними видами спорту (катання на скейтбордах, ВМХ-ах та роликах) та яким чином вдається вдосконалювати свої вміння.

Власне, тяга до постійного розвитку та розуміння, що на саморобних спорудах високої майстерності не досягнути, змотивували хлопців звернутись до міської влади з проханням посприяти створенню скейт-парку у Володимирі-Волинському. Юнаки ґрунтовно підготувались до зустрічі: зібрали підписи на підтримку, створили презентацію проєкту, провели попередні обрахунки.

Перші результати своєї діяльності хлопці отримали дуже швидко: підтримка місцевої влади, попереднє визначення місця будівництва (Брусилівський парк на вулиці Січових Стрільців), реєстрація хлопцями громадської організації. Сподіваються, що й надалі справа просуватиметься у хорошому темпі і вже незабаром молодь міста зможе “обкатати” новий скейт-майданчик.

Для реалізації проєкту потрібні чималі кошти. Якщо хлопці знайдуть основну частину коштів, залучать спонсорів для будівництва, то, за їхніми словами, міська влада готова виділити частину коштів з бюджету.

Ініціативна молодь просить мешканців про підтримку їхнього проєкту. Для того, аби зв’язатись з представниками групи, бажаючих допомогти просять писати на поштову скриньку [email protected].

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 липня 2023
26 квітня 2023
17 липня 2022
13 квітня 2022
01 квітня 2022
12 січня 2022
13:56
20 грудня 2021
15 грудня 2021
13 грудня 2021
07 грудня 2021