Поділитись:

На Волині перевірили дотримання карантину на ринках та у супермаркетах

Субота, 18 липня 2020, 13:04
На Волині перевірили дотримання карантину на ринках та у супермаркетах

У Ківерцях та Ковелі позапланово інспектували роботу ринків та супермаркетів працівники Держпродспоживслужби.

Перевіряли, чи дотримуються продавці та покупці карантинних правил, – пише Суспільне.Волинь.

"На ринку міста Ківерці близько ста підприємців, надають місця для приїжджих із сіл, які продають сезонну продукцію. Із трьох входів закритий один. Щодня відвідує ринок близько трьохсот покупців. Тут дезінфекцію проводять що три години", – розповідає завідувачка ринку Мар’яна Ревко.

"Працівники держпродспоживслужби перевіряли чи дотримуються покупці на ринках та у супермаркетах маскового режиму та дистанції. Підпримців просили продемонструвати дезінфікуючі засоби та та журнали дезинфекції. За дрібні порушення не карали", – розповіла начальниця районного відділу Держпродспоживслужби Алла Пахальчук.

Як розповів начальник Ківерцівського управління Держпродспоживслужби Петро Плоднік, працівники Держпродспоживслужби здійснили позапланову перевірку й трьох супермаркетів міста. За підсумком перевірок, у мережевих магазинах порушень не виявили, на ринку склали 2 приписи і 2 протоколи.

"Без попереджень провели перевірку й у Ковелі. З початку року у місті та районі провели 1430 перевірок. Станом на 17 липня, на порушників склали 18 протоколів", – розповіла керівниця Ковельського управління Держпродспоживслужби Ліна Мацан. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів