Поділитись:

Нічні клуби Луцька перевірятимуть, чи не працюють після 23 години

Четвер, 16 липня 2020, 23:00

Фото ілюстративне

У Луцькій міськраді наголошують, що розважальні заклади повинні дотримуватися обмеження роботи з 23.00 до 07.00.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

Всього у Луцьку станом на 9:00 ранку 16-го липня підтверджено 682 випадки захворювання, з них 14 – летальних. Про це повідомили сьогодні на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, яку провів секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Продовжується перевірка дотримання вимог карантину у нашому місті. Працівники Держпродспоживслужби перевірили 5 ринків, при цьому суттєвих порушень не виявили. Поодинокі зафіксували у деяких закладах громадського харчування.

Правоохоронці продовжували роботу із відпрацювання контактних осіб. Окрім цього, минулої ночі вони провели рейд розважальними закладами міста, які працюють у нічний час. Як зазначив заступник начальника Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрій Сидорук, такі перевірки будуть проводитися щоденно.

“Обмеження роботи нічних клубів, кафе і ресторанів з 23.00 до 07.00 – це вимога Кабінету міністрів України, рішення, яке поширюється на всю територію держави. Тому ми не можемо його відмінити, а розважальні заклади мусять дотримуватися”, – наголосив Григорій Пустовіт.

Громадський транспорт міста працює у штатному режимі. Щоденно транслюється інформаційне повідомлення про дотримання карантинного режиму, використання засобів індивідуального захисту та обмеження кількості пасажирів у салонах транспортних засобів та про необхідність оплати проїзду електронним квитком.

Нагадаємо, 15 липня регіональна комісія з питань з питань ТЕБ та НС вирішила скасувати деякі каратинні обмеження. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів