Поділитись:

Луцьких комунальників змусили поприбирати за собою (фото)

Четвер, 16 липня 2020, 22:04
Луцьких комунальників змусили поприбирати за собою (фото)

У Луцьку муніципали видали ряд приписів з вимогою відновити благоустрій території міста.

Про це йдеться на сторінці департаменту муніципалів у фейсбуці.

Відділом контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти черговий раз здійснювалася перевірка ордерів щодо належного відновлення благоустрою балансоутримувачами інженерних мереж після проведення ними земляних робіт відповідно до виданих департаментом ордерів, термін дії яких вже закінчився.

Інспекторами було виявлено, що відповідальні особи:

ДКП «Луцьктепло» не здійснили належне відновлення благоустрою після виконання ремонтних робіт за адресами: пр-т Відродження, 2-4, пр-т Відродження, 18а, пр.-т Відродження, 22;

КП «Луцькводоканал» за адресою: вул. Ветеранів, 4;

ПрАТ «Волиньобленерго» за адресами: пр-т Перемоги, 20, вул. Стрілецька,13;

КП "Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло" за адресою: вул. Винниченка, 26;

КП "Волинська обласна клінічна лікарня" за адресою: пр. Грушевського, 21.

За даним фактом інспекторами департаменту було видано приписи з вимогою відновити благоустрій належним чином у встановлені терміни.

У разі невиконання умов приписів на відповідальних осіб буде складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП. Штраф за дане порушення – від 850 до 1700 грн.

Луцьких комунальників змусили поприбирати за собою (фото)Луцьких комунальників змусили поприбирати за собою (фото)Луцьких комунальників змусили поприбирати за собою (фото)Луцьких комунальників змусили поприбирати за собою (фото)Луцьких комунальників змусили поприбирати за собою (фото)Луцьких комунальників змусили поприбирати за собою (фото)Луцьких комунальників змусили поприбирати за собою (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів