Поділитись:

Під лабораторією в Луцьку знайшли купу використаних шприців і рукавиць (фото)

П'ятниця, 10 липня 2020, 06:58
Під лабораторією в Луцьку знайшли купу використаних шприців і рукавиць (фото)

В ході реагування на звернення, інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було виявлено неналежне утримання прилеглої території біля медичної лабораторії за адресою: вул. Підгаєцька, 13.

Про це інформує департамент муніципальної варти міста Луцька у фейсбуці

Інспектор муніципальної варти виявив засмічення території медичного закладу використаними медичними засобами (бахілами, шприцами, рукавицями), нездійснене косіння трав’яного покриву на власній та на прилеглій території, а також наявний напис з рекламою наркотичних засобів на фасаді лабораторії.

За даним фактом задля усунення вищезазначених порушень на директора медичної лабораторії було видано приписи за п.п. 2.5.5.1.1, п.п. 6.9.2, п.п. 2.5.5.1.12 Правил благоустрою міста Луцька з вимогою здійснити прибирання території, покосити трав’яний покрив та замалювати ндпис.

У разі невиконання умов приписів на відповідальну особу буде складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП.

Під лабораторією в Луцьку знайшли купу використаних шприців і рукавиць (фото)Під лабораторією в Луцьку знайшли купу використаних шприців і рукавиць (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів