Поділитись:

У Луцьку замовили роботу двох фонтанів у будні

Вівторок, 14 липня 2020, 14:28

Представники бізнесу замовили додатково 107 годин роботи двох фонтанів у Луцьку, щоб лучани могли насолоджуватися ними у теплу і сонячну погоду в будні. 

Отож, за сприятливих погодних умов із 17:00 до 20:00 години у Луцьку в будні працюватимуть два фонтани: поруч із ТРЦ «Промінь», а також на вул. Лесі Українки, – повідомили в КП «Луцькводоканал».

Зокрема, замовили додатково 40 годин роботи фонтану біля ТРЦ «Промінь» і 67 годин роботи фонтану, що на вул. Лесі Українки.

Також КП «Луцькводоканал» отримало рекомендації та пропозиції щодо можливості автоматизованої оплати і забезпечення зручної та доступної системи запуску фонтанів через пульт управління. Новою послугою зацікавилися івент-агенції Луцька, тож запрошуємо до співпраці усіх, хто бажають доповнити своє свято фонтанами.

«Дякуємо всім лучанам за активне обговорення ініціативи підприємства, порадували ваша небайдужість та почуття гумору. Щиро сподіваємося, що додаткова робота фонтанів у будні дні додасть позитиву всім лучанам і потішить як дорослих, так і дітей. Зауважим: робота всіх працюючих фонтанів у вихідні та святкові дні оплачується Луцькою міською радою і надається підприємством на постійній основі для всіх лучан!» – зазначили на підприємстві. 

Нагадаємо: нова послуга КП «Луцькводоканал» надає можливість кожному і в будь-який день додатково замовити роботу фонтану на термін від однієї години. Тепер лучани можуть отримати всі переваги від роботи фонтанів і не лише у вихідні. При бажанні кожен охочий може замовити послугу запуску фонтанів у будь-який зручний час із 10:00 до 22:00, звернувшись до підприємства «Луцькводоканал», яке взяло на себе обслуговування і догляд п’яти фонтанів у Луцьку.

Орієнтовна вартість послуги – від 200 грн до 667 грн за годину роботи одного фонтану. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів