Поділитись:

Лучани зможуть замовляти роботу фонтанів: скільки це коштуватиме

Вівторок, 07 липня 2020, 13:38
Лучани зможуть замовляти роботу фонтанів: скільки це коштуватиме

КП «Луцькводоканал» запускає нову послугу: надає можливість кожному і в будь-який день додатково замовити роботу фонтану на термін від однієї години.

Про це повідомили в пресслужбі підприємства. 

Тепер лучани можуть отримати всі переваги від роботи фонтанів і не лише у вихідні. При бажанні кожен охочий може замовити послугу запуску фонтанів у будь-який зручний час із 10:00 до 22:00, звернувшись до підприємства «Луцькводоканал», яке взяло на себе обслуговування і догляд п’яти фонтанів у Луцьку. Орієнтовна вартість послуги – від 200 грн до 667 грн за годину роботи одного фонтану.

«Замовити послугу можна за телефоном: +380 67 629 6480 (у вайбері цього номера можна також зробити замовлення і отримати рахунок за послуги). Також замовити роботу фонтанів ви можете у сервісному центрі Evoda Lutsk за адресою пр. Соборності, 25», – йдеться у повідомленні. 

Лучани зможуть замовляти роботу фонтанів: скільки це коштуватиме

У «Луцькводоканалі» пояснили: вчені довели, що, перебуваючи поряд з фонтаном, людина переживає позитивні емоції, а нерідко – захват. Це бризки від фонтана привносять у повітря негативні іони, що позитивно впливають на наш організм. Медики називають їх вітамінами здоров’я.

«Мабуть, усі помічали, як легко дихається після дощу. Подібний ефект, особливо у спеку, забезпечують і фонтани. Вони очищують повітря від пилу й наповнюють його негативно зарядженими іонами кисню (аероіонами). Інгаляція негативними іонами поліпшує самопочуття, знімає стрес, збільшує здатність до концентрації. Усі ці фактори створюють позитив «для настрою і поліпшують самопочуття при перебуванні поруч із фонтанами», – зазначили в повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів