Поділитись:

Розтає і стає соусом: у Лондоні винайшли екоупаковку для локшини

Вівторок, 14 липня 2020, 01:42

Випускниця факультету дизайну продуктів лондонського університету Ravensbourne Холлі Граундс розробила пакування для локшини швидкого приготування, яке перетворюється на соус після контакту з окропом.

Про розробку студентка повідомила на своєму сайті, пише Бабель.

Таким чином вона вирішила боротися з надлишком пластику у світі.

«Локшину зʼїдають менше ніж за 10 хвилин, а на розклад пакування може знадобитися понад 80 років», – пояснила Граундс.

Пакування вона виготовила ​​з харчового біопластику на основі крохмалю, який розчиняється при контакті з окропом. Соуси та спеції вона додала в пакування на стадії виробництва – відтак, упаковка стає заправкою для локшини.

Більші інгредієнти, як-от сушені креветки, зберігаються всередині обгортки.

Саму локшину Граундс пропонує зберігати в паперових пакетах, вкритих воском.

«Мені вдалося все протестувати та виготовити це все на моїй кухні, оскільки процес дуже простий», – зазначила дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 серпня 2020
06 липня 2020
02 липня 2020
30 червня 2020
29 червня 2020
28 червня 2020
23 червня 2020
20 червня 2020
16 червня 2020
15 червня 2020
11 червня 2020
22 травня 2020
08 травня 2020