Поділитись:

Розтає і стає соусом: у Лондоні винайшли екоупаковку для локшини

Вівторок, 14 липня 2020, 01:42
Розтає і стає соусом: у Лондоні винайшли екоупаковку для локшини

Випускниця факультету дизайну продуктів лондонського університету Ravensbourne Холлі Граундс розробила пакування для локшини швидкого приготування, яке перетворюється на соус після контакту з окропом.

Про розробку студентка повідомила на своєму сайті, пише Бабель.

Таким чином вона вирішила боротися з надлишком пластику у світі.

«Локшину зʼїдають менше ніж за 10 хвилин, а на розклад пакування може знадобитися понад 80 років», – пояснила Граундс.

Пакування вона виготовила ​​з харчового біопластику на основі крохмалю, який розчиняється при контакті з окропом. Соуси та спеції вона додала в пакування на стадії виробництва – відтак, упаковка стає заправкою для локшини.

Більші інгредієнти, як-от сушені креветки, зберігаються всередині обгортки.

Саму локшину Граундс пропонує зберігати в паперових пакетах, вкритих воском.

«Мені вдалося все протестувати та виготовити це все на моїй кухні, оскільки процес дуже простий», – зазначила дівчина.

Розтає і стає соусом: у Лондоні винайшли екоупаковку для локшиниРозтає і стає соусом: у Лондоні винайшли екоупаковку для локшиниРозтає і стає соусом: у Лондоні винайшли екоупаковку для локшини

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
04 квітня 2024
25 січня 2024
16:10
10 січня 2024
10 грудня 2023
07 грудня 2023
02 жовтня 2023
30 вересня 2023
28 вересня 2023
12:48
17 вересня 2023
05 вересня 2023