Поділитись:

За тиждень – сім повідомлень: у Луцьку злодії крадуть велосипеди

Четвер, 02 липня 2020, 13:12
За тиждень – сім повідомлень: у Луцьку злодії крадуть велосипеди

Двом лучанам повідомили про підозру у вчиненні крадіжки.  Слідчі встановили, що уночі 18 червня 34-річний чоловік разом із 25-річним спільником, якого невдовзі судитимуть за незаконне поводження зі зброєю, підібравши ключ, проникли у підвальне приміщення будинку на проспекті Молоді в Луцьку й викрали велосипед вартістю 2000 грн.

Затриманим невдовзі зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину. Суд обрав їм запобіжний захід у виді домашнього арешту, – повідомили в пресслужбі прокуратури Волині. 

Правоохоронці застерігають волинян, що із запровадженням карантинних обмежень, коли поширеним способом пересування став велосипед, він тут же набув статусу товару підвищеного попиту та легкого збуту, відтак кількість крадіжок велосипедів збільшилася.

Лише за останній тиждень червня 2020 року зафіксовано сім фактів викрадення двоколісного транспорту у Луцьку. Викрадають велосипеди, залишені без нагляду на вулиці, на сходинкових площадках, у під’їздах будинків. Через недогляд, необережність та недбале ставлення до власного майна люди залишаються без доступного засобу пересування.

Луцька місцева прокуратура звертається до лучан із проханням не залишати велосипеди без нагляду у загальнодоступних місцях, дбати про їхнє належне зберігання й охорону, запобігаючи таким чином їх викраденню, а у випадку втрати одразу звертатися із заявами у поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024