Поділитись:

Зеленський пояснив, за яких умов Аваков може піти у відставку

Четвер, 11 червня 2020, 10:52
Зеленський пояснив, за яких умов Аваков може піти у відставку

Президент України Володимир Зеленський заявив, що коли він обійняв нову посаду, то не мав ні з ким жодної домовленості.

Про це він розповів в інтерв'ю Українській правді. 

"Я нікому нічого не повинен був робити і нікого ніде не повинен був залишати", – наголосив він. 

І додав, що вважав і всі навколо говорили, що, дійсно, на сьогодні немає міністра МВС такого ж потужного, як Арсен Аваков. 

Президент переконаний, що за такі випадки, які сталися у Кагарлику і Броварах, повинен відповідати сам міністр. І зазначив, що не пропонував Авакову йти у відставку, але анонсував з ним зустріч і розмову. 

"Ми з ним домовилися… Є гучна справа, він зайшов у цю справу. І багато там зроблено правильно, неправильно – побачимо з часом. І це правда.  Я дійсно хотів би побачити результат від справ Гандзюк і Шеремета. Шеремет – його особиста відповідальність. І я йому казав, що хочу побачити, як це закінчиться.  Те, що я бачу і суспільство це бачить – там все дуже неоднозначно. Я хочу, щоб він довів це, тому що це дуже гучна справа. Я би не хотів, щоби історія з Шереметом була такою, як історія з Гонгадзе: всі знають, що журналіста вбили, всі розуміють, що хтось за цим був і як це зроблено. І навіть хтось сидить, хтось кудись зник. Але відповіді, от такої чистої, відвертої відповіді – ось його вбили, ось вбивця, він сидить, йому дали 30 років – такого немає. Чистоти відповіді немає", – розповів Зеленський. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів