Поділитись:

Аваков просить 2,5 мільярда з "антикоронавірусного фонду" на доплати структурам МВС

Вівторок, 09 червня 2020, 10:30
Аваков просить 2,5 мільярда з

У травні Міністерство внутрішніх справ офіційним листом звернулось до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо надання 2,5 мільярда гривень на доплати поліцейським, нацгвардійцям та прикордонникам на час карантину.  

Про це повідомляє експертна організація StateWatch з посиланням на лист МВС, – пише Економічна правда.

У зверненні МВС зазначається, що "кошти у розмірі 2,5 мільярда гривень планується спрямувати на виплату доплати у розмірі до 50% заробітної плати військовослужбовцям Національної гвардії України та Державної прикордонної служби, особам рядового та начальницького складу органів та підрозділів цивільного захисту, поліцейським, які забезпечують життєдіяльність населення", як це передбачено окремою урядовою. 

Також МВС попросило 171 мільйон гривень на доплати медичним та іншим працівникам, які надають допомогу хворим на COVID-19 у медичних закладах Міністерства внутрішніх справ. 

Нагадаємо, Державне управління справами звернулося до Шмигаля з проханням виділити медзакладам для топ-чиновників, зокрема і відомій лікарні "Феофанія", додаткові 23,4 млн грн на протидію поширенню коронавірусу COVID-19.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів