Поділитись:

Аби його пам’ятали: опублікували зворушливий відеоспогад про Олексія Веремійчика

Вівторок, 09 червня 2020, 13:35
Аби його пам’ятали: опублікували зворушливий відеоспогад про Олексія Веремійчика

Луцький журналіст Віктор Макаров у день народження директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексія Веремійчика, який трагічно загинув рік тому, опублікував відеоспогад. 

У ньому лучанин показав, яким був Олексій Веремійчик. 

«Сьогодні моєму другу – Олексію Веремійчику – виповнилося б 36. Для усіх, хто його знає він назавжди залишиться молодим, веселим, щирим. І це відео я підготував, аби його пам'ятали...» – поділився Віктор Макаров.

Нагадаємо: директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцькради Олексій Веремійчик зник під час риболовлі на озері Люб'язь у Любешівському районі. Через сильний вітер човен перевернувся. Троє чоловіків трималися за човен, а Олексій поплив за допомогою. 

Тих, хто залишився біля човна, врятували риболови. А Олексія Веремійчика шукали п'ять днів. До пошуків були залучені особовий склад відділення поліції, кінологи, співробітники обласної поліції та нацгвардійці. Допомогу також надавали місцеві жителі та волонтери, працювали водолази управління ДСНС в області. Тіло 35-річного посадовця Луцької міськради знайшли на дні озера 16 жовтня. 

Попрощалися із Олексієм Веремійчиком 18 жовтня. Поховали його на цвинтарі у селі Городище. Поліція відкрила справу за  ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів