Поділитись:

Очільник волинського центру «Спорт для всіх» звільняється

Вівторок, 19 травня 2020, 14:41

на фото – працівники КЗ «Спорт для всіх»

Комісія з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму Волинської облради розглянула питання про директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 21 травня завершується термін дії контракту з нинішнім керівником Володимиром Новосадом. 23 квітня він подав до обласної ради заяву про звільнення із займаної посади у зв'язку із завершенням терміну дії контракту та рекомендував призначити т.в.о керівника свого заступника Альону Ковальчук, – повідомляють на сайті облради. 

Депутати до цієї позиції дослухалися та рекомендували голові обласної ради звільнити Володимира Новосада з посади директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  та  до призначення керівника в установленому порядку покласти обов’язки керівника на Альону Ковальчук.

Альона Ковальчук 1995 року народження. Має вищу освіту. Займалася жіночим футболом та має низку професійних здобутків у цьому виді спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів