Поділитись:

Немає стратегії: Фурса розповів лучанам про ризик гібридного карантину

П'ятниця, 05 червня 2020, 11:25
Немає стратегії: Фурса розповів лучанам про ризик гібридного карантину

Інвестиційний банкір Сергій Фурса під час прямої трансляції розповів, що Україна не має стратегії виходу із карантину, пов’язаного із коронавірусом.

Це він розповів 4 червня в рамках проєкту «Школа свідомого громадянина». Його реалізовує Громадянський Рух «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський.

«У нас взагалі немає стратегії. В нас хтось вийшов протестувати і ми зняли обмеження. І в цьому й проблема, що немає стратегії. Ми не продумано виходимо, без підготовки, без тестування, без відслідковувань. Саме тому у нас є ризик продовження гібридного карантину», – зауважив Сергій Фурса.

Також, відповідаючи на запитання глядачів, що потрібно робити владі, щоб в Україну зайшли світові інвестори на кшталт Tesla, Apple, Amazon, Сергій Фурса відповів, що потрібен високий рівень безпеки.

«Чому до нас не заходять інвестори – бо в країні відсутнє верховенство права. Це єдина причина. Коли інвестор приїздить до України, він не питає, як заробити, він сам знає це, але каже: «Забезпечте нам безпеку»… Поки не проведемо реформу силових органів, судову реформу, щоб в Україні було вже верховенство права, не будуть приходити масові іноземні інвестиції в країну. Просто тому, що не приходять в такі країни», – відповів Сергій Фурса.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів