Поділитись:

У Ківерцях спіймали наркоторговця (фото)

Середа, 27 травня 2020, 13:32
У Ківерцях спіймали наркоторговця (фото)

Співробітники управління протидії наркозлочинності спільно з патрульними поліцейськими затримали 47-річного жителя Ківерців, котрий впродовж декількох місяців займався збутом психотропної речовини амфетаміну. 

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині. 

Правоохоронці задокументували два факти збуту волинянином психотропної речовини. Його затримали у  порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час затримання у чоловіка вилучили амфетамін та гроші, здобуті внаслідок злочинної діяльності.

Поліцейські провели у помешканні затриманого санкціонований обшук, під час якого виявили та вилучили медичні шприци, рослину коноплі, засоби для вживання наркотиків. Усе вилучене направлять для проведення експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.  

Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч.2  ст. 307 Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.   

У Ківерцях спіймали наркоторговця (фото)У Ківерцях спіймали наркоторговця (фото)У Ківерцях спіймали наркоторговця (фото)У Ківерцях спіймали наркоторговця (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів