Поділитись:

У Луцьку за вихідні патрульні спіймали п'ятьох чоловіків з наркотиками

Понеділок, 25 травня 2020, 23:04

Фото ілюстративне

Протягом вихідних луцькі патрульні виявили 5 випадків незаконного зберігання речовини, ймовірно, наркотичного походження.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

22 травня близько 17-ї години, патрулюючи один із парків міста, інспектори виявляють у 25-річного хлопця поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною блакитного кольору, схожу на наркотичну.

Водночас інший екіпаж на проспекті Соборності у 33-річного чоловіка виявляє поліетиленовий пакет з речовиною рожевого кольору, ззовні схожу на наркотичну.

23 травня близько 9-ї години на проспекті Волі охоронці правопорядку виявляють у 29-річного чоловіка поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору. Чоловік повідомив, що це «амфетамін».

Того ж дня близько 11-ї години на проспекті Соборності патрульні виявляють у 32-річного чоловіка поліетиленовий пакет з кристалічною речовиною білого кольору, схожу на наркотичну.

Наступна подія трапилась близько 21-години, інспектори на вулиці Шота Руставелі у чоловіка виявили місткість з невідомою прозорою речовиною, ззовні схожу на наркотичну. Патрульні встановили, що 36-річний чоловік уже мав проблеми зі законом за аналогічні діяння.

У всіх випадках патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Саме вони встановлюватимуть всі обставини справи та походження тих чи інших речовин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів