Поділитись:

У Луцьку патрульні виявили чоловіків зі зброєю та наркотиками (відео)

Середа, 20 травня 2020, 12:15
У Луцьку патрульні виявили чоловіків зі зброєю та наркотиками (відео)

Фото ілюстративне

Близько опівночі патрульні обстежуючи вулицю Кравчука для здійснення поверхневої перевірки зупинили особу оскільки існувало достатньо підстав вважати, що особа має при собі річ, обіг якої заборонено чи обмежено. Поліцейські відповідно до статті 34 Закону України «Про Національну поліції» застосували превентивний поліцейський захід – поверхнева перевірка.

Так, під час якої у 25-річного хлопця виявили предмет ззовні схожий на пристрій для відстрілу гумових куль травматичної дії без відповідних дозвільних документів та два поліетиленових пакета з речовинами ймовірно наркотичного походження, – повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

Другий випадок трапився близько 5-ї години ранку на проспекті Соборності, тут охоронці правопорядку помітили три особи чоловічої статі, під час спілкування з якими один з чоловіків раптово почав втікати. Особу наздогнали та затримали.

У 28-річного чоловіка патрульні виявили зовні схожі предмети спеціально виготовлені для завдання тілесних ушкоджень (холодна зброя) – кастет та ніж.

В обох випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів