Поділитись:

Алкоголь, сосиски та шоколад: у Луцьку патрульні виявили осіб, які вчиняли дрібні крадіжки (фото)

Понеділок, 11 травня 2020, 22:15

Волинські патрульні спільно з громадянами виявили осіб, які вчиняли дрібні крадіжки у магазинах.

Про це повідомляє патрульна поліція Волинської області у фейсбук.

11 травня близько 12-ї години, на проспекті Президента Грушевського, адміністратор супермаркету повідомив, що двоє неповнолітніх хлопців здійснили крадіжку сосисок. Патрульні поліцейські прибувши на місце події, встановили, що 17-річний та 18-річний юнаки, уже неодноразово вчиняли аналогічні діяння.

На тій же вулиці, близько 16-ї години, заступник керівника магазину, повідомляє, що невідома особа чоловічої статі, розбиває пляшку алкогольного напою, а іншу намагається викрасти з магазину. Прибувши на місце події, інспектори виявили 53-річного чоловіка з ознаками алкогольного сп’яніння.

Вчора, 10 травня, працівники однієї з приватних служб охорони, повідомили, що у продуктовому магазині на вулиці Федорова, 33-річний чоловік викрав дві пляшки слабоалкогольних напоїв, при цьому перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння, одну з яких випив у магазині і не заплатив за неї.

Того ж дня, близько 16-ї години, патрульні поліцейські отримали виклик про крадіжку на проспекті Відродження. Тут працівники охорони супермаркету помітили, як 20-річний хлопець намагався викрасти з магазину два шоколадні батончики.

Охоронці правопорядку зафіксували факти належним чином. Всі матеріали будуть передані до суду для прийняття рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів