Поділитись:

На Волині в оселях лісокрадів, які спалили автомобіль з дубом, знайшли зброю (фото)

Вівторок, 26 травня 2020, 12:28
На Волині в оселях лісокрадів, які спалили автомобіль з дубом, знайшли зброю (фото)

26 травня працівники слідчого управління ГУ НП та Управління стратегічних розслідувань в області за участі спецпризначенців провели 24 обшуки на Ківерцівщині в оселях громадян, які можуть бути причетні до незаконного лісового промислу.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині. 

Обшуки проводилися в межах розслідування кримінального провадження про вчинені групою осіб незаконні порубки лісу та умисне знищення майна (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 2, 4 ст. 246, ч. 2 ст. 194 КК України).

Як відомо, 1 травня 2020 року на автодорозі сполученням Цумань - Берестяне у Ківерцівському районі було підпалено автомобіль «CHRYSLER», в якому перебувало шість колод дуба, здобуті внаслідок незаконної порубки лісу.

На Волині в оселях лісокрадів, які спалили автомобіль з дубом, знайшли зброю (фото)На Волині в оселях лісокрадів, які спалили автомобіль з дубом, знайшли зброю (фото)На Волині в оселях лісокрадів, які спалили автомобіль з дубом, знайшли зброю (фото)На Волині в оселях лісокрадів, які спалили автомобіль з дубом, знайшли зброю (фото)

У ході обшуків вилучено мобільні телефони, радіостанції, за допомогою яких зловмисники спілкувалися між собою, пістолети, ножі, кастети, балаклави, патрони, бензопили, автомобіль та незаконну деревину.

Громадянину, який підпалив автомобіль, повідомлено про підозру в умисному знищенні майна. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Встановлюються особи усіх громадян, причетних до незаконного лісового промислу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів