Поділитись:

Посеред лісу на Волині знову підпалили джип на "бляхах"

Вівторок, 05 травня 2020, 11:58
Посеред лісу на Волині знову підпалили джип на

У Горинському лісництві ДП «Цуманське ЛГ», на території Цуманської пущі, здійснили самовільну порубку дубів, яку виявили працівники державної лісової охорони ДП «Цуманське ЛГ».

Лісопорушники, розуміючи, що тепер не зможуть втекти від лісової охорони, підпалили автомобіль, яким планували вивезти незаконно зрізану деревину, – інформує Волинське обласне управління лісомисливського господарства. 

Посеред лісу на Волині знову підпалили джип на

За цим джипом лісівники стежать давно. Досі чоловікам вдавалося вчасно втікати, автівку вони переховували. Працівникам лісової охорони відомі особи зловмисників – це жителі с. Грем’яче Ківерцівського р-ну.

Зараз на місці працює пожежний екіпаж ДП «Цуманське ЛГ». Зважаючи на те, що горить авто в самому лісі, був значний ризик поширення загоряння. Про факт повідомили поліцію.

Нагадаємо: 1 травня працівники державної лісової охорони ДП «Цуманське ЛГ» під час патрулювання помітили автомобіль з євономерами, завантажений дубовими колодками. Лісопорушники покинули автівку і втекли. Та за кілька хвилин повернулися на іншому автомобілі. Чоловік у балаклаві, очевидно, намагаючись знищити докази, підпалив затриманий автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів