Поділитись:

За півтори тисячі: в Луцьку п'яний водій хотів відкупитися від патрульних (фото)

Понеділок, 25 травня 2020, 17:01
За півтори тисячі: в Луцьку п'яний водій хотів відкупитися від патрульних (фото)

У Луцьку нетверезі водії хотіли відкупитися від поліцейських. Тепер їм загрожує кримінальна відповідальність.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 24 травня, на проспекті Перемоги у Луцьку співробітники патрульної поліції зупинили автомобіль Mercedes під керуванням 32-річного місцевого жителя за порушення правил дорожнього руху. Поліцейські встановили, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. За уникнення адміністративної відповідальності лучанин намагався дати поліцейському 1,5 тис. грн неправомірної вигоди.

За півтори тисячі: в Луцьку п'яний водій хотів відкупитися від патрульних (фото)

Цього ж дня на вулиці Домни Гордіюк у Луцьку в поле зору патрульних потрапив автомобіль Renault Megan, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час складання адмінпротоколу 37-річний водій, житель обласного центру, аби уникнути відповідальності за скоєне, запропонував поліцейським 5 тис. грн.

Також хабар працівникам сектору реагування патрульної поліції в Рожищі пропонував водій Opel Astra. 37-річний водій поклав між сидіннями службового автомобіля пів тисячі гривень. Поліцейські відмовились від хабаря та викликали слідчо-оперативну групу.

Усі факти правоохоронці задокументували, гроші вилучили. На порушників склали необхідні адміністративні матеріали

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Загалом за вихідні поліція Волині виявила 11 нетверезих водіїв за кермом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів