Поділитись:

У Луцьку патрульні зупинили п’яного водія з підробленими документами на авто

Понеділок, 25 травня 2020, 16:00

Патрульні зупинили автомобіль, водій якого перебував у стані сп’яніння та з документами, які мали ознаки підробки.

У ніч на 25 травня патрульні отримали повідомлення від небайдужого громадянина про те, що на вулиці Володимирській у місті Луцьку рухається автомобіль "Toyota Avensis", водій якого, ймовірно, перебуває у стані сп’яніння, – інформує пресслужба патрульної поліції Волині

Патрульні, обстежуючи прилеглі вулиці, виявили транспортний засіб, який підпадав під орієнтування на вулиці Львівській. Під час спілкування з 19-річний водієм інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич виявив бажання пройти огляд на стан сп’яніння, відповідно до чинного законодавства, у найближчому медичному закладі. Висновок лікаря – водій перебував у стані сп'яніння.

Також при перевірці документів охоронці правопорядку встановили, що водій не має права керування відповідним транспортним засобом та під час перевірки свідоцтва про реєстрацію на транспортний засіб виявили ознаки його підробки. На водія патрульні склали всі необхідні адміністративні матеріали.

Оскільки в діях особи вбачалися ознаки кримінального правопорушення, на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів