Поділитись:

На Волині зупинили водія вантажівки, в якого вміст алкоголю перевищував у 16 разів (відео)

Понеділок, 25 травня 2020, 12:20
На Волині зупинили водія вантажівки, в якого вміст алкоголю перевищував у 16 разів (відео)

Вчора, 24 травня, екіпаж патрульної поліції Волині отримав повідомлення, про те, що водій вантажного автомобіля Renault Magnum на автодорозі М-07 (Київ – Ковель – Ягодин) керує транспортним засобом в стані сп’яніння.

Інспектори одразу відреагували на звернення та виявили транспортний засіб,  - повідомили у пресслужбі патрульної поліції області. 

За кермом вантажівки перебував 43-річний водій. Охоронці правопорядку помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Результат був вражаючим – 3,20 проміле, що перевищував допустиму норму у 16 разів. На водія патрульні склали всі необхідні адміністративні матеріали. Самого ж чоловіка від керування відсторонили.

Патрульні нагадують, що за січень-квітень 2020 року на автошляхах області трапилося 58 дорожньо-транспортних пригод (7% від усіх ДТП) з причин керування водіями транспортними засобами у стані сп'яніння. З яких 13 ДТП – з травмованими, в яких 2 особи загинуло та 15 осіб травмовано. Також патрульні застерігають і акцентують увагу на тому, що не варто сідати за кермо напідпитку. 

"Якщо ви помітили водія, що сів за кермо у стані сп’яніння – одразу повідомляйте на скорочений номер екстреного виклику поліції «102», - зауважили копи. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09