Поділитись:

«Луцькводоканал» створив viber-бота: як користуватися

Четвер, 07 травня 2020, 13:05
«Луцькводоканал» створив viber-бота: як користуватися

У КП «Луцькводоканал» з'явився власний viber-бот, із допомогою якого можна гарантовано передати показання лічильника першого числа місяця; отримати інформацію про актуальну суму до оплати на сьогодні; переглянути останні передані чи зняті надавачем послуг покази лічильників.

Про це повідомили в пресслужбі водоканалу. 

«Луцькводоканал» створив viber-бота: як користуватися

Щоб дізнатися суму до оплати та передати показник лічильника холодної та гарячої води тепер достатньо відсканувати у додатку Viber наведений QR-код і за номером особового рахунку та прізвищем власника підтвердити реєстрацію.

«В зв’язку із запровадженням карантину, різко зросла важливість і необхідність дистанційних сервісів. Цей бот можна використовувати як для внесення показів і отримання інформації про стан розрахунків по власній квартирі, так і для виконання аналогічних дій по помешканнях ваших батьків, бабусь та дідусів. Все для того, щоб вони залишались вдома і не наражалися на небезпеку», – повідомив директор КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк.

Для використання бота необхідно:

  • відсканувати у додатку Viber наведений QR-код;

«Луцькводоканал» створив viber-бота: як користуватися

  • інший варіант: перейти за посиланням http://www.vd.lutsk.ua/news/pokazy-lichylnykiv-vody-mozhna-peredavaty-cherez-viber-bot-kp-luckvodokanal.html, де у статті вказано безпосередньо посилання на бот у Viber (підходить для пристроїв, на які завантажено додаток Viber);
  • дотримуючись підказок, додати номер свого особового рахунку чи декількох особових рахунків в форматі Кодвулиці_№будинку_№квартири. Дізнатися номер особового рахунку можна в квитанції про оплату або рахунку до оплати. Перелік кодів вулиць також зазначено за посиланням http://www.vd.lutsk.ua/consumers/kody-vulyc-dlya-reyestraciyi.html
  • ввести перші три літери прізвища власника особового рахунку (особи, з ким укладено договір на водопостачання).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 листопада 2023
28 листопада 2023
05 вересня 2023
20 квітня 2023
18 квітня 2023
25 березня 2023
27 грудня 2022
16:08
26 грудня 2022
06 жовтня 2022
15:51
09 вересня 2022