Поділитись:

Начхати на карантин

Автор: Андрій Лучик |
Середа, 29 квітня 2020, 07:40

Ви теж це відчуваєте? Вулиці наповнилися пішоходами, на автошляхах інтенсивність трафіку наближається до передкарантинних показників. 

У Києві на околиці за останній тиждень майже усі магазинчики/кафешки повернулись до звичного життя, а депутат Тищенко підпільно годує обраних в своєму ресторані.

Людей побільшало й в парках і скверах, де окремі девіанти побухують на лавочках знічев'я. Пивний генделик пришпетив собі вивіску "магазин" і споює синю братію під покровом ночі.

В базарні дні вулицею Кравчука, що у Луцьку, вже неможливо проїхати. Хоча офіційно ринок зачинений, але кількість припаркованих автомобілів каже про протилежне.

Начхати на карантин

Начхати на карантин

Висновок очевидний: українці масово порушують умови карантину. Бо більше бояться голодної смерті, аніж  невидимої бацили. Вони вже звиклися з цією небезпекою, і наврядчи повторять "подвиг" у Нових Санжарах.

Тому час уряду на підготовку медичної системи, поки тривали термінові карантинні заходи минув. "Кто не спрятался - я не виноват", - сказав би нам коронавірус, якби мав рота, розпочинаючи свою смертельну гру в хованки. Скільки би зараз нам не закручували гайки і не посилювали карантинні заходи, наврядчи вони вже будуть ефективними. Бо вже людям начхати на карантин.

Ось зараз ми й побачимо насправді, наскільки ефективно наші державні мужі на чолі з президентом Зеленським встигли підготуватися.

Ховайтеся!

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів