Поділитись:

Посадовців ДСНС на Волині, затриманих на хабарі, взяли під варту

П'ятниця, 17 квітня 2020, 13:38
Посадовців ДСНС на Волині, затриманих на хабарі, взяли під варту

Двох посадовців Управління ДСНС у Волинській області, затриманих на одержанні неправомірної вигоди, взяли під варту.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

Суд обрав посадовцям Управління Державної служби із надзвичайних ситуацій в області, затриманим на одержанні неправомірної вигоди, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як уже повідомлялося, одного із керівників Управління ДСНС в області та начальника одного із загонів Управління затримали під час одержання 1000 літрів дизельного палива за безперешкодне погодження документів задля роботи АЗС та невтручання у діяльність підприємства. 

Обом посадовцям повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Від займаних посад вони відсторонені.

У разі доведення вини, затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів