Поділитись:

Одного з керівників ДСНС на Волині затримали за вимагання 1000 л дизпалива

Вівторок, 14 квітня 2020, 15:58

Одного із керівників управління ДСНС у Волинській області та начальника одного із загонів управління затримали під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Затримання організували слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові. Про йдеться у повідомленні ДБР.

За попередньою інформацією, посадовці ДСНС вимагали та одержали 1000 літрів дизельного палива за безперешкодне погодження документів щодо роботи АЗС та невтручання у діяльність підприємства. 

Посадових осіб затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України під час одержання ними неправомірної вигоди.

Наразі вирішується питання повідомлення затриманим про підозру, відсторонення їх від займаних посад та обрання відносно них запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Волинської області. Оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Волинській області ДСР Нацполіції України.

У разі доведення вини, затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів