Поділитись:

Один – п’яний і без "прав", другий віз сина без автокрісла: на Волині хотіли підкупити копів

Середа, 15 квітня 2020, 13:00

У вівторок, 14 квітня, на стаціонарному посту патрульної поліції, що розташований на автомобільній дорозі М-07, зупинили водія ВАЗ за порушення правил дорожнього руху: той не був пристебнутий паском безпеки та перевозив 5-річного сина без спеціальних засобів.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волині у фейсбуці.

Пояснивши суть порушення, патрульні почали оформляти на нього адміністративні матеріали. Однак чоловік з цим не погоджувався, просив "нічого не писати за винагороду". Врешті поклав 300 гривень хабаря за непритягнення його до відповідальності. Після такого вчинку громадянина затримали і на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Також неправомірну вигоду пропонував патрульним на цьому ж посту 15 квітня водій "Peugeot". З самого початку, керуючи автомобілем, чоловік не виконав вимогу дорожнього знаку "проїзд без зупинки заборонено". Зупинивши порушника, інспектори виявили в нього ознаки сп’яніння, при цьому останній не мав при собі відповідних документів для керування транспортним засобом.

Аби уникнути відповідальності, водій запропонував поліцейським хабар у розмірі 50 доларів, поклавши їх на стіл в приміщенні стаціонарного поста. Після цього викликали слідчо-оперативну групу.

Обом чоловікам, які пропонували неправомірну вигоду, загрожує кримінальна відповідальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів