Поділитись:

На Волині зафіксували ріст сплати податку на прибуток

Вівторок, 14 квітня 2020, 17:40

Господарюючі суб’єкти Волині у січні-березні 2020 року сплатили до зведеного бюджету спрямували 246,7 мільйона гривень податку на прибуток.

Сума сплаченого податку на прибуток на 28,5 відсотка перевищує минулорічні надходження за аналогічний період, – повідомляє ГУ ДПС на Волині. 

«Такий ріст сплати податку на прибуток в умовах сповільнення економічних процесів свідчить про налагоджений ефективний діалог ДПС з представниками бізнесу, які розуміють, наскільки важливим є бюджетна стабільність. Водночас податкова служба активно протидіє спробам певного кола бізнесменів декларувати фіктивний збитковий результат діяльності. Наші заходи – це насамперед якісне опрацювання наявного інформаційно-аналітичного ресурсу. Це означає, що податковий супровід платників податків виключає будь-який тиск», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Посадовець підкреслив, що вдосконалення електронних сервісів та сучасні інформаційні технології, які ДПС активно впроваджує в процес обслуговування платників податків, дозволяють фахівцям податкової служби досить швидко та якісно опрацювати подану звітність, а представниками підприємництва -мінімізувати контакти з працівниками податкової служби.

Довідково:

протягом першого кварталу 2020 року до обласного бюджету від великих платників, які перебувають на обліку в Луцькому відділі податкового супроводження підприємств Львівського управління Офісу великих платників податків ДПС, надійшло 4.7 мільйона гривень податку на прибуток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів