Поділитись:

Волинян попереджають про підроблений алкоголь перед святами

П'ятниця, 10 квітня 2020, 13:51
Волинян попереджають про підроблений алкоголь перед святами

фото ілюстративне 

Лише маркована марками акцизного податку встановленого зразка лікеро-горілчана продукція, придбана у підприємця, котрий має ліцензію на реалізацію такого товару, – якісна та безпечна за умови помірного споживання.

На це звертають увагу споживачів в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Отож, до пасхальних святкувань варто купувати товар, що перебуває у легальному обігу. А сума роздрібного акцизу у виданому вам чеку підтверджує факт легального продажу лікеро-горілчаної продукції. Важливо, що саме легальна реалізація підакцизних товарів дозволяє територіальним громадам залучити вагомі бюджетні надходження. За підсумками першого кварталу 2020 року – це 31,3 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції. Таким чином, увага до власного здоров’я в питанні придбання і споживання лікеро-горілчаних виробів сприятиме наповненню місцевих бюджетів.

Про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто негайно інформувати за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області) або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів