Поділитись:

На Волині зібрали понад 1 мільярд податків до держбюджету

Четвер, 02 квітня 2020, 16:35

Податковий внесок волинських платників податків до державної скарбниці за підсумками першого кварталу 2020 року перевищив 1 мільярд гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Зокрема, як повідомили в ГУ ДПС в області, в січні-березні 2020 року до загального фонду держбюджету в області сплачено 1 мільярд 61 мільйон гривень податків.

Таким чином, сума, що сплачена господарюючими суб’єктами до держбюджету, на 19,4 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року.

«Перший мільярд до держбюджету в умовах сповільнення економіки, а це  понад 172 мільйони гривень додаткових  податкових платежів на потреби держави до фактичних показників першого кварталу 2019 року, – безумовно позитивний результат. Слова щирої подяки за таку відповідальну позицію представникам бізнесу, які попри  соціально-економічні труднощі виконують свої зобов’язання сумлінно. Запевняю, що так само добросовісно свої обов’язки  у сфері адміністрування податків виконують фахівці ДПС», – зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.

Посадовець підкреслив, що податкова служба цілеспрямовано працює над тим, щоб вивести з тіні  ті сфери та підприємства, які намагаються ухилялись від оподаткування.

«Власне вагомий ріст надходжень найкраще переконує у якості нашого адміністрування. Рівні умови та чесна конкуренція для соціально відповідального бізнесу та ефективна протидія тим, хто працює нечесно, - завжди актуальне та пріоритетне завдання для фахівців податкової», – підсумував Олег Гирикович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 березня 2024
19:45
15 березня 2024
21:03